U sklopu manifestacije Ljeto u Strizivojni i ove će se godine održati utrka najdužom ulicom u Hrvatskoj – Noćni cener u Strizivojni. Potaknuti uspješnom organizacijom i izvrsnim odazivom prošle godine, ali i porastom broja rekreativnih trkača i uličnih utrka, Odbojkaški klub Strizivojna uz veliku potporu Općine ponovo organizira popularni Cener. Prošle godine na ovoj je utrci sudjelovalo čak 110 natjecatelja iz cijele Slavonije i Hrvatske, a bili su tu i natjecatelji iz BiH te Srbije, pa je prvi Noćni cener u Strizivojni imao i međunarodni karakter.

Ulica braće Radića kojom se odvija utrka duga je 7,4, a zajedno sa Soljakom čak 8,7 kilometara, što je čini najduljom ulicom u RH. Noćni cener u Strizivojni podrazumijeva utrku asfaltiranom stazom bez visinskih razlika koja osigurava odlične uvjete za istrčati najbolji osobni rezultat na 10 km.

I ove godine Cener će pratiti izvrstan glazbeni program kao i ponuda hrane i pića. Cestovni promet bit će potpuno zatvoren na dionici utrke, pa će mještani Strizivojne biti zamoljeni za poštivanje prometne regulacije.

KOTIZACIJA u iznosu od 75 kn uključuje:

-unikatnu medalju za sudjelovanje koju su oslikala djeca iz OŠ I.B.Mažuranić iz Strizivojne
-majicu
-okrepu za vrijeme utrke, bon za hranu i piće nakon utrke
-koncert nakon utrke
-vrijedne nagrade za prva tri mjesta u muškoj i ženskoj konkurenciji *
-besplatan ulaz na gradski bazen i u ergelu u Đakovu (31. kolovoza ili 1. rujna)

Startni paketi mogu se preuzeti od 16 sati na dan utrke na info pultu, a vrijeme će se mjeriti elektronskim putem.

START je u 20:00 sati ispred zgrade Općine, trčat će se jedan krug sa startom i ciljem ispred zgrade Općine.

Prijave su otvorene do 24. kolovoza 2019. a mogu se izvršiti na sljedećoj poveznici: https://nocnicener.strizivojna.hr/  

NAPOMENA: Za sve natjecatelje koji dolaze iz udaljenijih mjesta dogovorena je suradnja s Pansionom Budimir iz Đakova gdje je moguće ostvariti popust na noćenje s doručkom, cijena smještaja u dvokrevetnoj sobi iznosi 260,ookn.

*NAGRADE: prva tri mjesta u muškoj i ženskoj konkurenciji dobivaju medalje, a nagradni fond u obliku poklon bonova tvrtke Ferivi&Co iznosi 2.800,00kn: za 1.mjesto poklon bon u vrijednosti 600,00kn. 2. mjesto poklon bon u vrijednosti 400,00kn i 3. mjesto poklon bon u vrijednosti 200,00kn; također, osigurane su i nagrade za natjecatelje iz Strizivojne- za 1.mjesto poklon bon u vrijednosti 200,00kn za mušku i žensku konkurenciju i medalje za prva 3 mjesta.

Budite i vi dio pozitivne atmosfere, sudjelujte i podržite ovu utrku kako bi se i dalje pronosio glas o najdužoj ulici u Hrvatskoj koja predstavlja idealnu podlogu za ostvarivanje najboljih trkaćih rezultata i naravno, zabavite se