Nakon što su prošlog i početkom ovog mjeseca u Vrtnom centru Tony darivali svoje kupce brojnim akcijama i popustima, sada su odlučili otići još i dalje.

Od danas, 8. lipnja, pa sve do subote 19. lipnja odlučili su svojim kupcima ponuditi popust od 25% pri kupnji svog cvijeća i ukrasnog bilja.

Poznati su po velikom izboru cvijeća i ukrasnog bilja iz vlastite proizvodnje, kao i onoga iz uvoza. Garantiraju za kvalitetu cvijeća i ukrasnog bilja, a izbor je toliki da će se pronaći za svakoga po nešto. Vrtni centar Tony pronaći ćete na već poznatoj adresi Nikole Tesle 117, Đakovo, a kako ne biste ostali bez željenog cvijeća ili ukrasnog bilja savjetujemo vam da ga rezervirate na 031 821 402.

O Vrtnom centru Tony

Sve je započelo 1994. godine otvaranjem obrta “Tony”. Nekoliko godina nakon otvaranja, asortiman obrta se se proširio na sadnice povrća, cvijeće i ukrasno bilje. Kako se asortiman iz godine u godinu proširivao, samim time i poslovanje tvrtke je 2001. godine preraslo u Karlić d.o.o. no, naziv “Tony” je ostao, jer se kod kupaca stvorila prodajna navika i često spominjana rečenica “Idemo kod Tonyja”.

Danas tvrtka nosi epitet jedne od vodećih u Slavoniji, uz raznovrstan asortiman i više od 7000 dostupnih artikala. Osim prodajnog asortimana, razvili su proizvodni pogon ukrasnog bilja, cvijeća i sadnica povrća koji se prostire na 3 jutra plastenika.

Igor Kretonić