Povodom manifestacije „53. Đakovački vezovi“, Grad Đakovo u suradnji s Hrvatskim željeznicama, svim putnicima posjetiteljima ove manifestacije, odobrava popust 40% na redovne prijevozne karte u 1. i 2. razredu redovnih vlakova u unutarnjem prijevozu.

Popustom se također mogu koristiti i slovenski državljani za dvosmjerna putovanja s područja svih kolodvora Slovenskih željeznica do kolodvora Đakovo i natrag. Popust se može koristiti od 1. srpnja 2019. godine u 0:01 sat do 7. srpnja 2019. do 24:00 sata, isključivo za kupnju povratnih prijevoznih karata iz svih kolodvora na HŽ-ovim prugama do kolodvora Đakovo i natrag.

Blagajne i vlakopratno osoblje u vlaku ispostavljat će prijevozne karte po navedenom popustu putnicima koji izjave da putuju na ovu manifestaciju. Stvarnu osnovu popusta predstavlja povratna prijevozna karta koja je na poleđini ovjerena žigom organizatora u uredu Turističke zajednice Grada Đakova (radno vrijeme: radnim danom od 8:00 do 15:00 sati, a subotom od 8:00 do 13:00 sati).

Izvan radnog vremena Turističke zajednice Grada Đakova, karte će se moći ovjeriti na putničkoj blagajni kolodvora Đakovo. Ovjerene prijevozne karte kontrolirat će vlakopratno osoblje vlaka u povratku, a putnik bez osnove popusta (tj. bez ovjerene karte) doplatit će razliku do pune cijene karte.

Izvor: Turistička zajednica Grada Đakova