Turistička zajednica Grada Đakova u mjesecu rujnu izvršila je prijavu događaja te je predstavila događaj u Đakovu tročlanom povjerenstvu u mjesecu listopadu.

Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj „Klub članova selo“, na ceremoniji koja se održala jučer (30. studenoga) u Gospodarskom centru Osijek, po jedanaesti put je dodijelila nagrade najboljima, a od 197 prijavitelja u osam kategorija, 57. Đakovački vezovi dobitnik su Zlatne povelje u kategoriji „Ruralno turistički projekti“.

Zlatnu povelju za 57. Đakovačke vezove u kategoriji „Ruralno turistički projekti“ preuzeo je gradonačelnik grada Đakova i predsjednik Organizacijskog odbora Đakovačkih vezova, Marin Mandarić. Uz Gradonačelnika na dodjeli su nazočile pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo i financije Grada Đakova, Sanja Rogoz Šola i direktorica Turističke zajednice grada Đakova Marija Burek, ispred suorganizatora Vezova.

Uz nedavno priznanje 57. Đakovačkim vezovima na Danima hrvatskog turizma za Turistički događaj godine, ova Zlatna povelja je dodatna potvrda da su Đakovački vezovi prepoznatljiv brand te jedan od najvažnijih kulturno-zabavnih događaja Republike Hrvatske.

Izvor|Foto: Turistička zajednica Grada Đakova