Nakon što su sudjelovali u programu svečane akademije povodom obilježavanja Dana grada Đakova i njegovog 784. rođendana, učenici razredne nastave Osnovne škole „Vladimir Nazor“ Đakovo sinoć su u dvorani Centra za kulturu održali prezentaciju projekta Rođendan.

Naime, razredna nastava ove škole svake godine tijekom nastavne godine provodi projekt, a ove godine je tema projekta Rođendan, koju su povezali s Danom grada Đakova. Istraživali su o našem gradu, o osobama od posebnog povijesnog značaja za naš grad, istraživali su i događaje koji su se dogodili za njihov rođendan. Svakom djetetu je rođendan važan dan, a ovim projektom i istraživačkim radom su mu još više dali na značaju.

Tijekom jučerašnjeg programa učenici su brojnoj publici prezentirali što su naučili, od glazbe, plesa, recitacija, glume… Na rođendan su, dakako, bili pozvani i predstavnici Grada Đakova pa je prisutne na početku pozdravio zamjenik gradonačelnika Antun Galić pohvalivši rad Škole i njezinih djelatnika, a ponajviše vrijednih učenika. Oni su, pak, zamjeniku gradonačelnika uručili rođendanski poklon uz čestitku punu ljubavi upućenu svome gradu.

Grad Đakovo: Službeno priopćenje za javnost
Foto: Grad Đakovo