Ljubitelji mode, odlične vijesti za vas! Sezonski popusti u s.Oliveru još uvijek traju i imate ih priliku iskoristiti sve do 29. kolovoza. Ako već niste, sada je pravo vrijeme da posjetite najbližu s.Oliver trgovinu i obnovite svoj ormar za ostatak ljeta.

Tijekom ovog razdoblja, možete pronaći širok asortiman proizvoda po sniženim cijenama. Bez obzira na to jeste li u potrazi za lepršavim haljinama, udobnim majicama, elegantnim hlačama ili modernim dodacima, s.Oliver ima nešto za svakoga. Ovi popusti se odnose na najnovije kolekcije, kao i na bezvremenske klasike koje će vam poslužiti za mnoge prilike.

Posjetom s.Oliver trgovinama nećete samo uživati u povoljnim cijenama, već ćete doživjeti i ugodno iskustvo kupovine. Ljubazno i stručno osoblje uvijek je tu da vam pomogne pronaći savršenu kombinaciju i pruži savjet kako maksimalno iskoristiti popuste.

Ne dopustite da vam ovo sjajno sezonsko sniženje promakne! Bilo da ste stari fan s.Olivera ili ga tek otkrivate, ovo je savršena prilika da osvježite svoju garderobu uz značajne uštede!

s.Oliver trgovinu potražite na adresi Ulica kralja Tomislava 8 u sklopu trgovačkog centra Đakovo Centar.