Adventske vožnje fijakerom Državne ergele Đakovo

U cilju obogaćivanja turističke ponude grada Đakova u predblagdansko vrijeme Državna ergela Đakovo u suradnji s Gradom Đakovom i TZ grada sudjeluje u promotivno–turističkoj ponudi vožnji fijakerom centrom grada Đakova. Projekt obuhvaća vožnju definiranom rutom u užem centru grada (oko 10 minuta vožnje po jednoj ruti) koja je na raspolaganju za vožnju građana i turista. Kočija kreće s Trga J. J. Strossmayera, a vožnje će se održavati adventskim subotama 1., 8. i 22. prosinca i u petak 14. prosinca, od 10:00 do 12:00 sati. Cijena vožnje fijakerom iznosi 10,00 kuna po osobi. U slučaju lošeg vremena vožnje nisu moguće.

Jahanje za djecu – Moj Advent na lipicancu

Državna ergela Đakovo i ove će godine božićne radosti djeci upotpuniti novom turističkom ponudom u dane Adventa. Osim vožnji kočijom u gradu Đakovu, organizirano je i jahanje za djecu uz nadzor trenera u zatvorenoj jahaonici. Jahanje će se održati adventskim subotama 1., 8. i 22. prosinca te u petak 14. prosinca, od 10:00 do 12:00 sati. Za sve „male jahače“ i njihovu pratnju omogućen je i besplatan obilazak đakovačke Ergele uz posjet prodavaonici suvenira. Cijena jahanja iznosi 20,00 kn, a karte će biti dostupne u zatvorenoj jahaonici đakovačke ergele.

Noćne vožnje “adventskim fijakerom” Državne ergele Đakovo

U cilju obogaćivanja turističke ponude grada Đakova u predblagdansko vrijeme, Državna ergela Đakovo u suradnji s Gradom Đakovom i TZ Grada Đakova sudjeluje u promotivno–turističkoj ponudi noćnih vožnji fijakerom centrom grada Đakova. Projekt obuhvaća vožnju definiranom rutom u užem centru grada (oko 10 minuta vožnje po jednoj ruti) koja je na raspolaganju za vožnju građana i turista. Kočija kreće s Trga J. J. Strossmayera, a vožnje će se održavati 19., 20., 21. i 22. prosinca, od 18:00 do 20:00 sati. Cijena vožnje fijakerom iznosi 10,00 kn po osobi. U slučaju lošeg vremena vožnje nisu moguće.

Izvor: Državna Ergela Đakovo