Glazbenica Zrinka Posavec održat će 10. svibnja 2022. u Centru za kulturu u Đakovu koncert pod nazivom „Pjesme o ljubavi i tijelu“ što je naziv i njezinog najnovijeg, trećeg po redu albuma objavljenog u jesen 2021. u izdanju Croatie Recordsa. Uz Zrinku Posavec na koncertu će nastupiti glazbenici: Kristina Bjelopavlović Cesar – klavir, Mario Igrec – gitara, Goran Delač – kontrabas i Borna Šercar – udaraljke. 

Na koncertu ćete imati prilike čuti autorske pjesme s najnovijeg, hvaljenog, albuma „Pjesme o ljubavi i tijelu“ (Jabuka, Kos, Ruža) kao i pjesme s prethodnih albuma (Za tebe) uz neizostavne interpretacije etno glazbe iz Hrvatske i regije (Moj dilbere, Ne vrijedi plakati, Ima dana).

Nove, autorske pjesme inspirirane tradicijskom glazbom, uz glazbeni izričaj ovog ansambla ovaj koncert čine spojem klasične glazbe, jazza i tradicijske glazbe.

U utorak 10. svibnja dođite u grad Đakovo prošetajte prekrasnim Đakovom i dođite u Centar za kulturu u 20.00 sati. Ne propustite ovu srčanu glazbenu poslasticu Zrinke Posavec i njezinih glazbenika!

Koncert se odražava uz potporu Ministarstva kulture i medija republike Hrvatske, a u suradnji Centra za kulturu Đakovo i Grada Đakova. Koncert počinje u 20.00 sati. Ulaz na koncert je besplatan.

Izvor: Turistička zajednica Grada Đakova
Foto: arhiva