[4.12.2023.] U sklopu podrške lokalnim poduzetnicima, Lokalna akcijska grupa (LAG) Strossmayer organizira besplatnu edukaciju na temu “Poslovni plan i sredstva HBOR-a i HAMAG-a”. Edukacija je namijenjena poduzetnicima koji žele poboljšati svoje poslovanje, razumjeti mogućnosti financiranja te dobiti korisne savjete od stručnjaka u području poslovnog savjetovanja.

Detalji Edukacije:

Datum i vrijeme: 04. prosinca 2023. godine, s početkom u 18:00 sati

Mjesto održavanja: Prostorije DVD-a Đakovo, Splitska 21, Đakovo

Voditelj Edukacije: Milena Lukić, dipl. oec., direktorica tvrtke Agencija MBG d.o.o., Valpovo, računovodstvena i poslovna savjetnica s više od 20 godina iskustva u radu s poduzetnicima. Njezino stručno znanje obuhvaća knjigovodstvene usluge, porezno i poslovno savjetovanje, te pisanje poslovnih planova i elaborata za odobrenje kredita.

Kako se Prijaviti: Za sudjelovanje na edukaciji, prijava je obavezna. Prijavu možete izvršiti putem e-maila na adresu [email protected] ili telefonski na broj 091/593-8756.

Edukacija je prilika za stjecanje konkretne koristi i znanja koje će poduzetnicima pomoći u ostvarivanju njihovih poslovnih ciljeva. Lokalna zajednica i LAG Strossmayer vjeruju u važnost podrške malim i srednjim poduzetnicima te pozivaju sve zainteresirane da iskoriste ovu priliku za unapređenje svog poslovanja.

Izvor|Foto: LAG Strossmayer