U subotu, 4. lipnja, s početkom u 11 sati, u Đakovu će se održati slikarski performans u sklopu kojeg će street art umjetnik Boris Bare oslikati pročelje prodavaonice dm-a u Ulici kralja Tomislava 8.

Đakovo je zadnja lokacija dm-ovog Street Art projekta, gdje će Boris Bare svojim muralom ukazati na ljepotu i raskoš tradicije te će prodavaonica dm-a postati mjesto na kojem će građani moći osjetiti snagu inspiracije.

Street art projekt krenuo je iz centra Zagreba gdje je akademska slikarica Nikolina Ivezić oslikala izlog prodavaonice dm-a u Tomićevoj ulici. Boris Bare, Marin Remić i Marina Mesar – OKO svoju umjetničku viziju ljepote prenijeli su na pročelja prodavaonica dm-a u Splitu, Šibeniku i Puli.

Borisu Bari će se pridružiti i dm beauty savjetnice, educirane djelatnice dm-a, koje u odabranim prodavaonicama dm-a pomažu kupcima da među bogatom ponudom make-up proizvoda pronađu najbolje beauty saveznike i nauče kako se s njima izraziti.

Street Art projektom dm želi pokazati snagu inspiracije i da samo jedan trenutak nadahnuća može potaknuti velike promjene i otvoriti nove perspektive.

Više detalja o Street Art projektu možete saznati na internetskoj stranici www.dm.hr.

Sponzorirani članak