[23.12.2023.] Već tradicionalno, krajem godine, Puhački orkestar DVD-a Đakovo organizira godišnji, božićno-novogodišnji koncert kojim stavlja točku na i još jednog cjelogodišnjeg djelovanja.

Još jedna uspješna godina, puna svirki i gostovanja, je iza njih. A svirali smo svugdje, od Đakovačkih bušara, preko Regionalne smotre u Novoj Gradiški pa sve do Memorijalnog koncerta za Ivana Pavića. Također, sudjelovali su na nekoliko velikih i važnih godišnjica DVD-ova, ali i budili vas na Dan državnosti te slavili skupa Međunarodni dan glazbe promenadnim nastupom na korzu.

Ovaj je koncert, stoga, kruna još jedne bogate godine, ali i prilika da svi skupa još malo uživamo u glazbi raznolikog repertoara. Kako se nalazimo u božićnom vremenu, repertoar će dijelom biti protkan i božićnim notama, a uz božićne pjesme, očekuju vas i neke dobro poznate iz njihovog repertoara – kao i neke potpuno nove stvari koje premijerno pripremaju za ovaj datum. Od orkestarskih standarda, filmske i zabavne glazbe pa sve do popa i rocka – za svakog po nešto, reklo bi se.

Zvuči zanimljivo? O, da, itekako će zvučati tako! Uostalom, ne vjerujte na riječ nego dođite u subotu, 23. prosinca u Centar za kulturu Đakovo u 19:00 sati. Ulaz je slobodan.

Izvor|Foto: Puhački orkestar DVD-a Đakovo