Završen je prvi turnir 2. hrvatske lige u odbojci na pijesku koji se ovoga vikenda održao na terenima Pješčane arene u Velikoj Gorici.

Klub odbojke na pijesku Đakovo predstavljale su: Anela Gajić, Marija Verhas, Ana Zrakić i Lara Posavčević. Ekipu je vodio trener Zvonimir Božić uz podršku predsjednika kluba Danijela Svaline.

Izjava trenera Božića nakon posljednjeg dvoboja: “Izuzetno sam sretan i ponosan na djevojke koje su u dva dana odigrale čak šest napornih utakmica. Došli smo na turnir bez rezervnih igračica i bez rezultatskog imperativa, a na koncu kao trećeplasirana ekipa u poretku 2. lige dočekujemo drugi turnir koji će biti održan u Đakovu. Čestitam djevojkama na odličnoj igri, na predanosti, zalaganju i u konačnici odličnom rezultatu. Zahvaljujem se domaćinu KOP Tur na lijepom gostoprimstvu i ugodnoj atmosferi.”

Nakon uvodnog remija s ekipom Tura (1-1), poraza od Fažane (0-2) i pobjede nad Ferivijem iz Višnjevca (2-0), Đakovčanke su drugi dan turnira bile stopostotne – 3/3. Redom su, rezultatom 2-0, padale ekipe Vukovara, Osijeka i Retfale.

Izvor|Foto: OK Đakovo