U Sarajevu je u subotu 26. veljače održan jaki međunarodni kickboxing turnir “WAKO GRAND PRIX BIH” koji je okupio preko 500 boraca iz 12 zemalja. Đakovački kickboxing klub “Blitz” nastupio je s 3 natjecatelja u disciplinama low kick i kick light.

Karlo Kedveš je imao svoj debi u ringu, te odličnim nastupom pobijedio borca iz Srbije u kategoriji mlađih juniora discipline low kick do 75 kg. Od početka do kraja kontrolirao je meč, slušao upute iz kuta te tako došao do svoje prve pobjede u ringovnim disciplinama.

Sandro Nikolić zaslužuje posebne pohvale za 2 ostvarene pobjede u ringu nad borcima iz Zenice i Sarajeva u kategoriji starijih juniora low kick +91 kg. Ovo je za njega drugo natjecanje u ringu i prvi osvojeni turnir, a budući da mu je tek 16 godina vjerujemo da je još puno dobrih nastupa pred njim.

Luka Matijašević osvojio je broncu u konkurenciji seniora discipline kick light do 79 kg. U četvrtfinalu prekidom pobjeđuje borca iz Crne gore, dok polufinalni meč gubi u posljednjim sekundama na bodove od borca iz Sjeverne Makedonije.

“Kad podvučemo crtu, odličan nastup svih naših boraca i pokazatelj odlične forme pred nadolazeća državna prvenstva.”, poručuju iz đakovačkog “Blitza”.

Igor Kretonić
Izvor|Foto: Kickboxing klub “Blitz” Đakovo