Ne želeći prekidati tradiciju, članice Ženske Inicijative HNS-a podružnice Đakovo, stavljaju se na raspolaganje za popunjavanje obrazaca za dječji doplatak, zpp. doh obrazaca kao i prijave poreza na dohodak te Hrvatska narodna stranka, podružnica Đakovo po 19. puta provodi akciju Dani otvorenih vrata – HNS u službi građana.

Počevši od danas, utorak, 31. siječnja 2023., pa tijekom cijele veljače, možete im se obratiti utorkom od 17:00 do 19:00 sati u njihovim prostorijama, u ulici B. Jelačića 65. Kao i uvijek, savjete i svu pomoć pri ispunjavanju obrazaca, pružit će vam stručne osobe.

Iz đakovačkog HNS-a poručuju kako akcija Dani otvorenih vrata – HNS u službi građana nije samo okrenuta popunjavanju obrazaca te pozivaju sugrađane da se sa svojim pitanjima, problemima ili prijedlozima obrate i njihovom županijskom i gradskom vijećniku kao i članovima Vijeća mjesnih odbora.

Podsjećaju da je 28. veljače posljednji dan za popunjavanje i predaju obrazaca te ako imate potrebu možete ih nazvati na broj mobitela 091-762-6119.