Teniski klub Đakovo nastavlja s odličnim rezultatima svojih mladih tenisačica i tenisača.

Ovaj vikend održan je turnir do 10 godina u Vinkovcima. Ivan Bobetić i Lena Drmić su osvojili turnir u pojedinačnoj konkurenciji.

Iz kluba su još nastupili Ema Racić koja je osvojila 1. mjesto u brončanoj skupini, Marta Ramčić 4.mjesto u brončanoj i Niko Hardi 5. mjesto u brončanoj skupini.

Ovaj tjedan igra se međunarodni turnir do 12 godina (2.rang) u Banja Luci. Iz TK Đakovo nastupaju Dora Belvanović koja je u prvom kolu bila slobodna i u drugom kolu je pobijedila Andreu Bujaković iz Bosne i Hercegovine sa 6:0 6:0. Sutra igra protiv prve nositeljice iz Rumunjske Maria Alexandra Mateas.

U muškom dijelu nastupa Ivan Bobetić koji je u round robin sistemu ostvario pobjedu i poraz. Pobjedu je ostvario protiv Filipa Malisa iz Kanade 6:1 6:4, a izgubio od domaćeg predstavnika Mahira Butkovića 6:3 6:3. Sutra igra treći meč u skupini.

U zadnjem kolu kvalifikacija ekipno do 14 godina predstavnici TK Đakovo su putovali u Ogulin gdje su poraženi 8:1. Iako bez prve igračice Anje Belvanović, momčad je odigrala puno neizvjesnih mečeva, ali nažalost ovaj put je otišlo na protivničku stranu koji su se zasluženo plasirali na državno ekipno prvenstvo.

Izvor|Foto: Teniski klub Đakovo