Jučer, 28. studenoga, objavljen je videospot za novu božićnu pjesmu “Božić nas raduje” autorskog dvojca Alen Orlić i Ivan Mikulić.

Pjesmu “Božić nas raduje” izvodi šest popularnih hrvatskih glazbenih imena okupljenih za tu božićnu pjesmu pod imenom Božićnih 6, a oni su Đakovčanin Goran Bošković (frontmen nagrađivanog i popularnog benda Fluentes), Zdenka Kovačiček (glazbena diva Zdenka Kovačiček, koja je ove godine nagrađena Porinom za životno djelo), Minea (poznata pjevačica, a zadnjih godina i poznato voditeljsko lice s TV ekrana), Gelato Sisters (trio koji čine sestre Sanja i Neda Parmać te Jana Valdevit), Pamela Ramljak (članica nekadašnjeg sastava Feminnem, čija je članica bila i Neda Parmać, a danas su obje uspješne pjevačice i u samostalnim glazbenim vodama) i David Danijel (mladi pjevač poznat po suradnjama s Lidijom Percan, Radojkom Šverkom i dr. velikim imenima hrvatske glazbe).

Izjava Gorana Boškovića, pjevača grupe Fluentes: „Iznimno sam počašćen pozivom na sudjelovanju u ovom projektu. Otpočetka je bilo puno pozitive, iskrene ljubavi i predanosti u stvaranju ove pjesme. Pjesma zrači dobrotom, ljubavlju i radošću što smo mi izvođači prepoznali i to utkali svojom izvedbom u nju. Posebno mi je drago što sam dobio priliku surađivati sa sjajnim glazbenicima, što smo se dobro nasmijali i zabavili tijekom snimanja spota i što je na kraju sve ispalo spontano i neopterećeno.“

Videospot za pjesmu redatelja Maxa Hozića možete vidjeti ovdje:

Igor Kretonić
Foto: ustupljena fotografija