Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 20 sati u Đakovu, kada je u nadzoru prometa zaustavljen osobni automobil s kojim je upravljao 41-godišnjak iz Đakova. Vozaču je evidentirana koncentracija od 2,14 promila alkohola u krvi te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.

Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 21.000,00 kune ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 prekršajnih bodova.

U 15,45 sati u Brijestu dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozačica osobnog automobila 50-godišnjakinja iz Brijesta sletjela je s kolnika zbog neprilagođene brzine. Evidentirana joj je koncentracija od 2,09 promila alkohola u krvi.

Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 22.000,00 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 prekršajnih bodova.

PU osječko-baranjska: Službeno priopćenje za javnost
Foto: Moje Đakovo