U subotu 16. rujna s početkom u 16:30 sati na stadionu na Pazarištu odigrat će se utakmica 5. kola Treće NL Istok u kojoj će snage odmjeriti Đakovo Croatia i Kutjevo.

Utakmica će biti humanitarnog karaktera, budući da je sav novac od ulaznica namijenjen akciji Josipov prvi korak, za pomoć našem sugrađaninu, trinaestogodišnjem Josipu Habadi.

Naš sugrađanin Josip Habada učenik je šestog razreda i bori se s teškom dijagnozom CP bilateralno spastični tip GMFCS III-IV. Ovaj trinaestogodišnjak nedavno je napravio prvih dvadesetak koraka u životu. Pokazatelj je to da terapija u Poliklinici Glavić ima učinka, ali da bi se napredak nastavio, treba nastaviti s terapijom, a to je uistinu značajno financijsko opterećenje za proračun njegove obitelji.

HNK Đakovo Croatia uključuje se akciju prikupljanja sredstava za Josipovo liječenje i kompletan prihod od ulaznica subotnje trećeligaške utakmice protiv Kutjeva preusmjerit će za ovu svrhu.

Stoga, pozivaju sve navijače, simpatizere kluba i ljubitelje nogometa u Đakovu i Đakovštini da svojim dolaskom date podršku Crvenoplavima, a ujedno podrže i našeg Josipa u još važnijoj utakmici za njega i njegovu obitelj.

Za sve koje nisu u mogućnosti nazočiti utakmici HNK Đakovo Croatia – Kutjevo, u prilogu dostavljamo broj žiroračuna za uplatu donacija.

Josip Habada
HR62 2340 0093 1138 8903 9
SWIFT adresa PBZGHR2X
PayPal @monikahabada

Izvor|Foto: HNK Đakovo Croatia