[27.8.2023.] Ove godine slavi se svečana 30. obljetnica najstarijeg izbora ljepote u Hrvatskoj, koji se na velika vrata vraća nakon stanke prouzrokovane svjetskom pandemijom. 

Nova Miss Hrvatske birat će se kroz 20 županija i svoje mjesto nakon dugo godina u finalu zaslužit će i Miss dijaspore. Neke od aktualnih predstavnica drugih županija već se spremaju za veliko finale koje će se održati 27. studenog 2023. u Zagrebu.

Jako sam sretna što se nakon tri godine pauze vraća i izbor Miss Osječko – baranjske županije, a sam izbor održat će se 27. kolovoza u Đakovu – rekla nam je vlasnica licence i direktorica izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta – Iva Loparić Kontek.

Zainteresirane djevojke za Miss Osječko – baranjske županije moraju biti hrvatske državljanke, neudane i bez djece u dobi od 17 do 27 godina. Potrebno je ispuniti prijavnicu na službenoj web stranici izbora  https://miss.hr/prijavnica do 16. kolovoza.

Službeni casting Izbora za Miss Osječko – baranjske županije održat će se u petak, 18. kolovoza 2023. u 18:00 sati u Caffe bar-u Click, Ulica Ivana Pavla II. br.19 – Đakovo (korzo).

Na castingu će biti izabrano 10 finalistica, koje će se boriti za titulu.

Miss Osječko – baranjske županije za Miss Hrvatske 2023.

Izbor za Miss Osječko – baranjske županije održat će se 27. kolovoza 2023. u predivnom Strossmayerovom parku u Đakovu u 20:00 sati (s pretprogramom u 19:00 sati). Posjetitelji će uživati u bogatom glazbeno – scenskom programu koji će voditi šarmantni voditeljski par Frano Ridjan i Irena Ivkić.

Izvor|Foto: Turistička zajednica Grada Đakova