Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji došlo je do svog posljednjeg dana, dana kada će srce čitavog Đakova kucati kao jedno, budući da posljednji dan Svjetskog prvenstva imamo priliku gledati Hrvatsku u velikom finalu protiv Francuske.

Uspjeh hrvatske reprezentacije velik je bez obzira kako veliko finale završio, a Đakovčanke i Đakovčani će ga znati proslaviti bez obzira na ishod utakmice.

Središnje mjesto navijanja je, kao i uvijek do sada, fan zona u Vezovskom šatoru iza Male crkve, koje je već nekoliko puta doživjelo paklenu atmosferu, a ne sumnjamo da će se isto dogoditi i sutra.

Veliko finale koje će u fan zoni biti obogaćeno mnogim popratnim sadržajima na rasporedu je sutra u 17:00, a goste se na dolazak poziva već u 15:00, kada će za sve posjetitelje biti spreman pečeni vol s ražnja. Porcije će se prodavati po simboličnim cijenama, a sav prihod od prodanih porcija vola namijenjen je za daljnji razvoj nogometa u gradu, za pomoć omladinskoj školi HNK Đakovo Croatia. Također, uz Vezovski šator bit će postavljen štand HNK Đakovo Croatia, gdje svaka zainteresirana osoba svojom donacijom može dobiti majicu s obilježjima kluba.

Cijeli sutrašnji program u fan zoni pratit će glazba, u poluvremenu će nastupiti folklorna skupina „Grupo folklorico de Mexico Alianza“ iz Meksika, a nakon utakmice predviđen je koncert grupe „Dominik & Co“.

Dođite, podržite Vatrene, te bez obzira na ishod finalne utakmice proslavite ovaj uspjeh onako kako to dečki koji su stigli do finala i zaslužuju.

 

Autor: Igor Kretonić