Nakon samo šest mjeseci suradnje došlo je do razlaza između Nogometnog kluba Torpedo i trenera Damira Išasegija. Naime, đakovački trener preuzeo je momčad Torpeda u doista nezavidnoj situaciji kada su kuševački nogometaši bili na posljednjem mjestu sa samo dva boda. U završnici jesenskoga dijela prvenstva, na čelu s trenerom Išasegijem, Torpedo je uspio ostvariti jednu pobjedu i s pet bodova i dalje su ostali na začelju. Tijekom zimske stanke klub je dobio novu upravu na čelu s mladim Mislavom Ivandom koji je jedan od prioriteta postavio opstanak u ligi. Torpedo se tijekom priprema donekle pojačao s nekoliko igrača, odigrao pet pripremnih utakmica u kojima su protiv momčadi iz nižih rangova igrali promjenjivo što je očito dovelo do ovakve odluke.

U kratkom priopćenju trener Damir Išasegi rekao je: „Više nisam trener Torpeda. Do prekida suradnje došlo je iz nekoliko razloga o kojima ne bih pričao jer razišli smo se kao prijatelji. Uglavnom, dio uprave i ja nemamo isto mišljenje i pogled na neke stvari i zato je najbolje da svatko ide svojim putem, zaključio je Išasegi.

O razlazu s trenerom Išasegijem oglasio se i predsjednik Mislav Ivanda: Točno je da Damir Išasegi više nije trener Torpeda. Razlog odlaska trenera je neslaganje  i razilaženje u mišljenjima i stavovima koje dijele članovi uprave. Svi članovi uprave smatraju da je opstanak težak, ali moguć. Spremni smo se boriti i nositi s pritiskom. To je i čar sporta i svi željno iščekujemo odluku  u nadi da će nam „dopustiti“ da se bavimo sportom. Trener Išasegi i uprava NK „Torpedo“ razišli su se u prijateljskom raspoloženju. Alternativu za novoga trenera u ovom trenutku nemamo , ali kako je situacija o nastavku prvenstva neizvjesna s odlukom čeko pričekati dok ne budu donesene nove za sport „korisne“ i „pametne“ odluke. Treneru želimo  svu sreću u daljnjem radu te se radujemo idućem susretu.“

Izvor: DJ Sport/Miro Šola