Vrtni centar Tony već tradicionalno u proljeće organizira “Dan otvorenih vrata” u kojemu svoje kupce nagrađuje popustom na određene stvari.

Sve je započelo 1994. godine otvaranjem obrta “Tony”. Nekoliko godina nakon otvaranja, asortiman obrta se se proširio na sadnice povrća, cvijeće i ukrasno bilje. Kako se asortiman iz godine u godinu proširivao, samim time i poslovanje tvrtke je 2001. godine preraslo u Karlić d.o.o. no, naziv “Tony” je ostao, jer se kod kupaca stvorila prodajna navika i često spominjana rečenica “Idemo kod Tonyja”.

Danas tvrtka nosi epitet jedne od vodećih u Slavoniji, uz raznovrstan asortiman i više od 7000 dostupnih artikala. Osim prodajnog asortimana, razvili su proizvodni pogon ukrasnog bilja, cvijeća i sadnica povrća koji se prostire na 3 jutra plastenika.

Dan otvorenih vrata

Vrtni centar Tony već tradicionalno svakog proljeća organizira Dan otvorenih vrata prilikom kojeg svojim kupcima daju velike popuste.

Ovogodišnji „Dan otvorenih vrata“, prilikom kojeg su svim kupcima omogućili popust od 20% pri kupnji ukrasnog bilja, balkonskog cvijeća i drveća , traje do kraja mjeseca svibnja.

Njihova ponuda ukrasnog bilja, balkonskog cvijeća i drveća zaista je ogromna te će se pronaći ponešto za svakog kupca.

Vrtni centar Tony pronaći ćete na već poznatoj adresi Ulica Nikole Tesle 117 u Đakovu.

Igor Kretonić
Foto: Vrtni centar Tony