Vrtni centar Tony već tradicionalno u proljeće organizira “Dan otvorenih vrata” u kojemu svoje kupce nagrađuje popustom na određene stvari.

Sve je započelo 1994. godine otvaranjem obrta “Tony”. Nekoliko godina nakon otvaranja, asortiman obrta se se proširio na sadnice povrća, cvijeće i ukrasno bilje. Kako se asortiman iz godine u godinu proširivao, samim time i poslovanje tvrtke je 2001. godine preraslo u Karlić d.o.o. no, naziv “Tony” je ostao, jer se kod kupaca stvorila prodajna navika i često spominjana rečenica “Idemo kod Tonyja”.

Danas tvrtka nosi epitet jedne od vodećih u Slavoniji, uz raznovrstan asortiman i više od 7000 dostupnih artikala. Osim prodajnog asortimana, razvili su proizvodni pogon ukrasnog bilja, cvijeća i sadnica povrća koji se prostire na 3 jutra plastenika.

Dan otvorenih vrata

Vrtni centar Tony već tradicionalno svakog proljeća organizira „Dan otvorenih vrata“ prilikom kojeg svojim kupcima daju velike popuste.

Ovogodišnji „Dan otvorenih vrata“, prilikom kojeg su svim kupcima omogućili popust od 20% pri kupnji lučica, sjemenskog krumpira i sadnica povrća, traje od danas, 3. svibnja pa sve do subote 8. svibnja

Kod njih u ponudi možete pronaći lučice već po cijeni od 12,5 kuna, a neke od najpoznatijih vrsta su Hercules, Troy, Centurion, Sturon, Red Baroon, majski srebrenac…

Također u ponudi imaju razne vrste sjemenskog krumpira te mnoštvo vrsta sadnica povrća.

Vrtni centar Tony pronaći ćete na već poznatoj adresi Nikole Tesle 117, Đakovo.

Kako ne biste ostali bez željenih lučica, krumpira ili sadnica povrća, savjetujemo da pozivom na 031 821 402 napravite rezervaciju istih.

Zbog velikog odaziva “Dan otvorenih vrata” produžuje se do 14. svibnja, a više o tome možete vidjeti ovdje.

Igor Kretonić
Foto: Vrtni centar Tony