Nakon uspješno organiziranih “Dana otvorenih vrata” početkom mjeseca i “Dana hortenzija” prošlog tjedna, u Vrtnom centru Tony odlučili su se još jednom obradovati sve svoje kupce, ovoga puta organiziranjem “Dana ljetnica”.

“Dani ljetnica” održat će se od ponedjeljka 31. svibnja do srijede 2. lipnja, a na njima sve kupce očekuju ljetnice po nevjerojatno niskim cijenama.

Prava je ovo prilika za sve one koji žele svoj vrt ili okućnicu ukrasiti najljepšim cvijećem za vrlo malo novca. Tako u raznovrsnoj ponudi ljetnica možete pronaći neven, kadifu, dudiće, petunije, salvije, gerbere, lijepe kate i ostalo po cijeni od samo 2,50 kuna!

Prilika je ovo koja se ne propušta stoga do četvrtka posjetite Vrtni centar Tony, koji ćete pronaći na već poznatoj adresi Nikole Tesle 117, Đakovo te pronađite najljepše ljetnice za svoj vrt ili okućnicu. Za više informacija ili rezervaciju ljetnica nazovite na broj 031 821 402.

O Vrtnom centru Tony

Sve je započelo 1994. godine otvaranjem obrta “Tony”. Nekoliko godina nakon otvaranja, asortiman obrta se se proširio na sadnice povrća, cvijeće i ukrasno bilje. Kako se asortiman iz godine u godinu proširivao, samim time i poslovanje tvrtke je 2001. godine preraslo u Karlić d.o.o. no, naziv “Tony” je ostao, jer se kod kupaca stvorila prodajna navika i često spominjana rečenica “Idemo kod Tonyja”.

Danas tvrtka nosi epitet jedne od vodećih u Slavoniji, uz raznovrstan asortiman i više od 7000 dostupnih artikala. Osim prodajnog asortimana, razvili su proizvodni pogon ukrasnog bilja, cvijeća i sadnica povrća koji se prostire na 3 jutra plastenika.

Igor Kretonić
Foto: Moje Đakovo