Ako obožavate ovo doba godine slušajući zvuke koji vas ispunjavaju toplinom, ljubavlju, nostalgijom, iščekivanjem, mirom i zajedništvom, onda ćete sigurno s velikim zadovoljstvom poslušati novu pjesmu Ženske klape Certissa Đakovo! A ako ste umorni od slušanja uvijek istih božićnih pjesama i mislite da se tu ništa novo ne može smisliti, vjerujte, kad prvi put čujete nježni i zvonki “Din-don”, Grinch u vama morat će pokleknuti i cijeli dan pjevušiti! Probudit će se vaš božićni duh i čarolija će vam vratiti osmijeh na lice. Svijet će postati svjetliji, miliji i ljepši – jednostavno, to je moć glazbe!

Certisse su željele ovom posebnom pjesmom dočarati ljepotu Božića i prenijeti slušateljima poruku mira i ljubavi u ovim neobičnim i izazovnim vremenima. I uspjele su! Svome gradu, ali i svim ljudima dobra srca, dale su predivan dar.

Glazbu i tekst potpisuje voditeljica klape i prof. solo pjevanja Marijana Matijević, a aranžman Tomislav Radičević, prof. (već dobro uigran dvojac – prisjetimo se samo skladbi „Najljepši blagdan“, „Sretan Božić“, „Đakovo, najljepši grade“).

Uskoro nas očekuje i premijera spota s najljepšim đakovačkim kadrovima, a dotad – uživajte u ovoj predivnoj melodiji i pokušajte ne zapjevušiti! Din-don!

Izvor: Ženska klapa Certissa Đakovo
Foto: ilustracija/Flickr