Disco club Shine Đakovo postao je poznat na slavonskoj klupskoj karti po odličnoj atmosferi i dovođenju velikih zvijezda glazbene scene, a jedna takva svoj nastup imat će i u ožujku.

Velika imena glazbene scene nastupila su u disco clubu  Shine do sada, a nakon nedavnog odlično odrađenog nastupa MC Stojana, disco club Shine je za sve goste priredio koncert folk zvijezde Dare Bubamare. Poznata je to pjevačica svima koji slušaju ovu vrstu glazbe, a o njezinoj popularnosti svjedoče višemilijunski pregledi njezinih pjesama na YouTube platformi i njezinih 12 objavljenih albuma.

Koncert će se održati u petak 13. ožujka, a sudeći prema dosadašnjim koncertima u disco clubu Shine, svoje karte i stolove treba osigurati na vrijeme. Karte po cijeni od 50 kuna mogu se kupiti u pretprodaji već idući vikend petkom i subotom od 16:00 do 05:00 sati.

Požurite po svoje karte, a Dara Bubamara će vam se odužiti svojim poznatim hitovima kao što su Zidovi, Volim sve što vole mladi, Dobro jutro nikome i dr.

U pauzama će sve goste zabavljati DJ team, a kako bi se koncert doživio u opuštenijoj atmosferi, moguće je rezervirati stol uz kupnju boce pića.

Petak 13. u raznim pričama i predajama je nesretan, ali ovaj ne mora biti takav, budući da su svi uvjeti za vrhunsku zabavu priređeni.

Igor Kretonić