ĐAKOVAČKE ODBOJKAŠICE NA PRVENSTVU HRVATSKE ZA KADETKINJE

Mladi trener Vedran Božić poveo je đakovačke kadetkinje u Zadar gdje se od 2. do 4. listopada igra Prvenstvo Hrvatske koje će okupiti 24 najbolje kadetske ekipe. Đakovčanke se nalaze u grupi „G“ zajedno s Osijekom i Pulom.

Na ovom natjecanju boje Đakova branit će: Lara Posavčević, Neva Bušić, Lucija Mrkić, Maria Tilman, Ana Maričić, Dorotea Habijanec, Ana Zrakić, Ana Tilman, Josipa Rotim. Treneri su Vjeko Barišić i Vedran Božić.

Nastup đakovačkih kadetkinja najavio je trener Vedran Božić: Ova generacija mladih đakovačkih odbojkašica nastavlja niz odličnih rezultata posebice u mlađih dobnim skupinama. Podsjetimo samo da su naše kadetkinje 2017. godine na državnom prvenstvu osvojile treće mjesto što je jedan od najboljih rezultata u povijesti kluba, ove će godite to biti teško ponoviti jer u grupi smo s Osječankama i Puležankama. Poznato je da ŽOK Osijek ima jednu od najboljih odbojkaških škola u mlađim dobnim uzrastima, ali motivacije svakako ne nedostaje. Borit ćemo se za svaku loptu, poen pa ćemo vidjeti gdje smo. U petak u 10:30 sati igramo protiv Pule, a navečer u 19:00 sati protivnice su nam Osječanke. Nismo opterećeni rezultatom već ovo natjecanje vidimo kao mogućnost sagledavanja gdje se nalazimo u odnosu na protivnice, i drugo, ovo je nagrada djevojkama za sav uloženi rad i trud tijekom sezone. Ono što je sigurno, ovo je jedan novi lijepi početak đakovačke odbojkaške priče, zaključio je Vedran Božić.

Izvor: Miro Šola