Ovog su vikenda đakovačke odbojkašice igrale 12. kolo 2. HOL, prvi puta nakon dugo godina u dvorani “Sjever”. Dočekali su uvijek neugodnu i visoko pozicioniranu ekipu Našica, a bilo je i izostanaka zbog čega su u pripremi utakmice bili vrlo oprezni.

Trener druge ekipe, Zvonimir Božić zamijenio je Vjeku Barišića na klupi prvog tima, a zbog izostanka Ane Maričić došlo je do sitnih promjena unutar sustava igre. Međutim, djevojke su odličnim pristupom i borbenošću nadoknadile sve izostanke. Naše su cure u utakmicu startale “maestralno”. Sam rezultat prvoga seta govori koliko su bile uvjerljivi – bilo je 25-9. Nakon toga dolazi do malog pada u igri.

Kako se drugi set bližio kraju, Našice su pokušavale stvoriti razliku kako bi došle do seta, međutim mirnoća i iskustvo naših cura pokazale su se ključnim. 25-22 i 2-0 u setovima za naše djevojke. Treći set bio je sličan drugome, ali uz nešto više problema u završnici. Naime, nakon početnog vodstva gošći, đakovačke odbojkašice u međuvremenu “ubacuju u brzinu više” te prave veliku bodovnu razliku. Iako je bilo problema u završetku seta i utakmice, nisu gošćama ostavljali puno prostora. Još jednom 25-22 za konačnih 3-0. Čestitke djevojkama i treneru!

OK Đakovo 3-0 ŽOK Našice (25-9, 25-22, 25-22)

Za OK Đakovo su nastupile: Lana Buršić, Lucija Weh, Ana Zrakić, Neva Bušić, Anela Gajić, Ana Lozić, Ivna-Marija Ćorić, Lucija Mrkić, Dorotea Habijanec i Zdenka Babić. Trener: Zvonimir Božić