DRUGA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA SJEVER

14. KOLO
KOKA II – ĐAKOVO 36:19 (19:7)

Varaždin – Sportska dvorana Graberje. Gledatelja: 100. Suci: Denis Erceg i Dario Heršak.

ĐAKOVO: Sara Ćurić, Jelena Barišić 5, Ana Delić 8, Antonia Klemen, Ena Bogdanović, Adriana Gilman, Iva Perić 2, Maria Češnik 1, Patricia Sastić 2, Ivana Pejić, Anđela Prekačin 1, Nives Vulama, Lana Kružić. Trener: Željko Perić.

Đakovačke rukometašice na teško gostovanje u Varaždin otputovale su sa željom da protiv objektivno jačih protivnica pruže što jači otpor. Međutim, ulazak u utakmicu bio je loš tako da su domaće igračice već u prvih petnaest minuta praktički riješile pitanje pobjednica. Povele su s visokih 8:0, a u tom razdoblju đakovačke udarce prema golu branila je odlična varaždinska golmanica. Nakon početnoga šoka, Đakovčanke su uspostavile kakvu-takvu igru i do odlaska na odmor postigle sedam pogodaka.

U drugom dijelu, trenerica Koke Snježana Horvat dala je priliku svim igračicama tako da su đakovačke rukometašice igrale ravnopravno, ali ipak rezultat se zaustavio na visokih 36:19.

U đakovačkim redovima najraspoloženija Ana Delić s osam pogodaka, Jelena Barišić dodala je pet. Nakon 14. kola Đakovčanke i dalje ostaju na devetom mjestu sa šest bodova. U sljedećem 15. kolu Đakovčanke na svom parketu igraju protiv Bjelovara II.

 

Izvor: Miro Šola