MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA SLAVONIJE I BARANJE

29. KOLO -ČETVRTAK,17:30 sati

ZRINSKI (J) – VUTEKS-SLOGA

Jurjevčani imaju meč loptu. Pobjedom protiv Vukovaraca Jurjevčani postaju prvaci i članovi Treće lige Istok. Vjerujemo da to igrači trenera Damira Išasegija neće propustiti povijesnu priliku. Jer, prvak je prvak! Sigurni smo da je u Jurjevcu sve spremno za slavlje, samo to još igrači trebaju potvrditi na terenu.

 

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

29. KOLO, ČETVRTAK, 17:30 sati

 

RATAR – TORPEDO

Lijepo je najaviti utakmicu susjeda koji ne moraju brinuti i grčevito se boriti za opstanak. Kuševčani ovo proljeće igraju odlično, nalaze se u gornjem dijelu tablice i zasigurno će zaključak sezone biti u debelom plusu. Piškorevčani su u prošlom kolu osigurali opstanak u ligi i također u proljeće odigrali jako dobru polusezonu. S obzirom da su u jesenskom dijelu bili na samom, dnu sada će Ratar bori za dvanaestu poziciju. Dakle, svi preduvjeti govore u prilog tome da bi publika mogla doći na svoje jer bi trebali vidjeti nogomet dvije momčadi koje se nalaze u odličnoj formi.

 

POLET – JEDINSTVO

Nažalost, Semeljčani se opraštaju od svoje publike, ali i od Prve županijske lige. Evo prilike da nogometaši Poleta svojim vjernim navijačima poklone pobjedu za oproštaj od lige.

 

DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

29. KOLO, ČETVRTAK, 17:30 sati

Pitanje prvaka je odlučeno. Slavonija iz Punitovaca će u kvalifikacije za ulazak u Prvu županijsku ligu, ali još moraju odraditi gostovanje na Sjeveru. Dračičani su jedina momčad koju Punitovčani u ovom prvenstvu još nisu pobijedili  i to će im biti dodatni motiv. Podsjetimo, u posljednjem jesenskom kolu Dračičani su odigrali neriješeno u Punitovcima i Josipovčane promovirali u jesenske prvake.

Šokadija je u pretposljednjem kolu došla na drugo mjesto i sigurno će sve učiniti da u Selcima osvoje tri boda koja bi ih promovirali u viceprvake lige.

Josipovčani moraju odraditi utakmicu protiv Gorjanaca koji još nisu sigurni u svoj status.

Tko će biti četvrti: Dračice ili Hajduk. Dračičani pred sobom imaju prvaka, a Hajduk na svom terenu dočekuje Slogu iz Koritne.

Derbi začelja, susret između Dinama iz Trnave i Mladosti iz Ivanovaca mogao bi dati odgovor koja će momčad završiti na pretposljednjem mjestu koje još uvijek ne garantira opstanak u ligi.

U dvije utakmice ne bi trebalo biti većih natjecateljskih napetosti. Viškovčani na svom terenu dočekuju Gašinačene, a u Budrovcima se sastaju Slavonija i Rekord iz Kondrića.

 

DRAČICE – SLAVONIJA (P)

HAJDUK (Š. POLJE) – SLOGA (KORITNA)

DINAMO (TRNAVA) – MLADOST (IVANOVCI)

RADNIČKI (VIŠKOVCI) – HOŠK (GAŠINCI)

OMLADINAC (JOSIPOVAC) –  BUDUĆNOST (GORJANI)

OMLADINAC (ĐS) – ŠOKADIJA (STRIZIVOJNA)

SLAVONIJA (BUDROVCI) – REKORD (KONDRIĆ)

 

Autor: Miro Šola