TREĆA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA ISTOK

27. KOLO – SUBOTA, 17:00 sati

ĐAKOVO CROATIA – BJELOVAR

Bod u Koprivnici treba “oploditi” s tri boda protiv Bjelovara i opstanak u ligi je nadomak ruke. Bjelovarčani su riješili svoj status tako da će se u Đakovo doći nadigravati. U takvim odnosima Đakovčani moraju do pobjede. Najveća vrijednost je optimizam kojega su nogometaši donijeli iz Koprivnice. Ovo je ključna utakmica za zaključivanje sezone i ostvarenje cilja – opstanka u ligi.

 

MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA SLAVONIJE I BARANJE

27. KOLO – NEDJELJA, 17:00 sati

DARDA – ZRINSKI (J)

Utakmica u Dardi za Jurjevčane bi mogla biti ključna. U slučaju pobjede, Zrinski bi bio na korak do osvajanja naslova prvaka i ulazak u Treću hvatsku nogometnu ligu Istok. Jer, nakon toga slijede dvije domaće utakmcie i u posljednjem kolu gostovanje u Jelisavcu. Doduše, Jurjevčani su potrošili dosta snage u kuputakmici protiv Šokadije, ali svi u Jurjevcu vjeruju da će trener Damir Išaegi pronaći načina kako motvirati svoju momčad da se iz Darde vrate s tri boda.

 

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

27. KOLO

 

TORPEDO – VILJEVO

Kuševčani su apsolutni favoriti protiv Viljeva jer to sugerira i položaj na tablici, ali i trenutna forma. Igrači trenera Josipa Milardovića žele nastaviti pozitivan niz rezultata i na kraju uhvatiti što bolju poziciju u gornjem dijelu tablice. Za to im treba pobjeda protiv Viljevčana. Osim toga, Topredo može učiniti veliku uslugu sujedima iz Piškorevaca koji s Viljevom vode grčevitu borbu za 13. poziciiju koja osigurava opstanak u ligi.

 

RATAR – METALAC

Piškorevčani nemaju izbora: samo pobjeda donosi opstanak u ligi. Ratar je 13., a Viljevo 14.,razlika je jedan bod. Dakle, pobjedom praotiv Metalca i porazom Viljeva od Torpeda, bodovana razlika povećala bi se na nedostižna četiri boda.

 

MURSA – MLADOST (ĐS)

Iako gostujemo kod pretposljednje momčadi, svjesni smo da nas očekuje teška utakmica na Mačkamami. Domaćina respektiramo, ali naš cilj je zadržati se u gornjem dijelu tablice i mislim da će ishod utakmice ovisiti isključivo o nama. U Osijek idemo rasterećeni, idemo pobijediti i pokušati ne primiti gol. Pozivam sve naše navijače da nas podrže u subotu.

 

POLET – SLAVONAC

Nogoemtaši Poleta odigrat će još ove utakmice i vratiti se u Drugu županijsku ligu. Semeljčani će igrati bez opterećenja, ali pred sobom imaju vrlo dobru momčad Slavonca.

 

DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

24. KOLO – NEDJELJA, 17:30 sati

Tri je kola do kraja prvenstva u kojima ćemo doznati rasplet oko prvaka i sudionika kvallifikacija za ulazak u Prvu županijsku nogmetnu ligu. Najbliže tom cilju su Punitovčani koji imaju četiri boda više od Josipovčana. U nedjelju ih očekuje gosotvanje u Selcima i pitanje je što može napraviti mlada selačka momčad. Ukoliko Punitovčani prođu Selce ostaje im općinski derbi protiv Josipovčana i gostovanje u Dračicama. Dakle, izazova ima i treba ih uspješno proći. Josipovčani čekaju “iz zasjede”, a u ovom kolu pred sobom imaju Gašinčane. I oni moraju ići “na glavu” jer u utakmiciprotivPunitovčana igra im samo pobjeda. Šokadija je osigurala treće mjesto i mirno može na gostovanje u Kondrić kod momčadi koja također nema nikakvih imperativa, osim borbe za što bolji plasman u sredini tablice. Dračičani su domaćini Mladosti iz Ivanovaca koja se grčevito bori za opstanak, a u istoj su poiciji i Sloga iz Koritne koja gostuje u Viškovcima te Dinamo iz Trnave koji gostuju u Širokom Polju. U svakom slučaju, bit će zanimljiva i borba za prvaka kao i za opstanak.

HAJDUK (Š. POLJE) – DINAMO (TRNAVA)

RADNIČKI (VIŠKOVCI) – SLOGA (KORITNA)

DRAČICE – MLADOST (IVANOVCI)

OMLADINAC (JOSIPOVAC) – HOŠK (GAŠINCI)

OMLADINAC (Đ. SELCI) – SLAVONIJA (PUNITOVCI)

SLAVONIJA (BUDROVCI) – BUDUĆNOST (GORJANI)

REKORD (KONDRIĆ) – ŠOKADIJA (STRIZIVOJNA)

 

LIGA NOGOMETNOG SREDIŠTA ĐAKOVO

21. KOLO – NEDJELJA, 17:30 sati

Samo su dva kola do krjaa lige Nogometnog središta Đakovo. Ukoliko Jedinstvo kod kuće pobijedi Dinamo iz Tomašanaca u posljednjem kolu gostuje u Đurđancima, i prema svemu sudeći, to je najlakši put do naslova prvaka. Vučevci će u ovom kolu upravo ugostiti Slavonac, a zatim u posljednjem kolu čekati kiks Jedinstva gostujući u Drenju. Potnjanci će ugostiti susjede iz Drenja, a Kešinčani će ugostiti Lapovčane. Ovo kolo odmaraju Mrzovićani.

JEDINSTVO (FORKUŠEVCI) – DINAMO (TOMAŠANCI)

VUČEVCI – SLAVONAC (ĐURĐANCI)

VELEBIT (POTNJANI) – ZRINSKI (DRENJE)

KEŠINCI – MLADOST (LAPOVCI)

RADNIK (VRBICA) – SLAVONAC (PRESLATINCI)

SLOBODAN: NAPRIJED (MRZOVIĆ)

 

KVALIFIKACIJE ZA ULAZAK U PRVU HRVATSKU KUGLAČKU LIGU

6. KOLO – SUBOTA, 15:00 sati

KARLOVAC – ĐAKOVO

Kuglačice Đakova idu na izlet u Karlovac. Đakovčanke su pobjedom u Sisku osigurala prvo mjesto i ulazak u prvu ligu. Tako da im od ozbiljnijih poslova ostaje još organizirati proslavu povratka u prvu ligu.

 

DRUGA BOĆARSKA LIGA OSJEČKO-BARANJSKE ŽUPANIJE

13. KOLO – NEDJELJA, 15:00 sati

DRAGOVOLJAC BOSUTSKO – ĐAKOVO

Boćari Đakova pobjedom protiv Welsa došlisu na treće mjeto i tu zasigurno žele ostati. Pred sobom imaju momčad Dragovoljca iz Bosutskoga naselja koji se nalazi ispod Đakovčana. Dakle, snova tri boda Đakvočani bi mogli ligu završiti na odličnom trećem mjestu.

 

DRUGA LIGA ĐAKOVAČKIH KAFIĆA 2018.

2. KOLO – PONEDJELJAK, 21.SVIBNJA

Po drugi puta, Malonogometni klub Certissa, na svom terenu s umjetnom travom (kod Gradskoga bazena), organizira Ligu Đakvoačkih kafića u kojoj sudjeluje deset momčadi. U ponedjeljak se igraju utakmice drugoga kola, a organizatori pozivaju publiku jer je ulaz besplatan.

19:30 PAM PAM – CAFFE BAR STARS

20:15 ESCAPE CAFFE – CB ĐAKOVŠTINA KAMEN ŠTIMAC

21:00 CAFFE BAR CLICK – CAFFE BAR CAMEL

21:45 OTVARAČ ĐAKOVO – OLD BAR

22:30 SENSE BAR RUNOLIST DIDI – RESTORAN SOKAK

 

Autor: Miro Šola