POZNAT RASPORED DRUGE HRVATSKE TENISKE LIGE

Vrlo brzo se tenis vratio u normalu“. Igraju se turniri, kreću i ligaška natjecanja tako da će ljubitelji „bijeloga sporta“ doći na svoje.

Tako su đakovački tenisači, članovi Druge hrvatske teniske lige, danas doznali raspored natjecanja. Đakovčani se nalaze u skupini „Kukuljević“ zajedno s Opatijom, Vulpesom, Tweenerom, Zagrebom II i Varaždinom 1181.

Prvenstvo počinje 28. lipnja, a u prvom će kolu đakovački tenisači na gostovanje u Opatiju. Prvi domaći meč bit će 5. srpnja protiv Varaždinaca, a zatim slijedi gostovanje kod Vulpesa pa ponovo gostovanje protiv Tweenera. U petom, posljednjem kolu, Đakovčani će ugostiti drugu momčad Zagreba.

Posljednje prepreka do završnice – TK Ponikve

U četvrtak, 18. lipnja, nastavljaju se kvalifikacije za ekipno prvenstvo tenisačica i tenisača do 14 godina. Nakon što su Đakovčani prošli osječke kvalifikacije, slijedi im gostovanje u Zagrebu gdje će prolaz na završnicu prvenstva tražiti protiv ekipe Ponikva koji su, prema riječima trenera Marija Beljana, vrlo jaki i potpuni su favoriti. „Ali, ovo gostovanje u Zagrebu velika je nagrada za naše igračice i igračice i prilika da igraju protiv vrhunskih hrvatskih igrača u svojem godišta. Naravno, borit ćemo se i pokazati da i mi znamo igrati tenis, zaključio je Beljan.

Izvor: Miro Šola

Foto: Teniski klub Đakovo