1. MEĐUNARODNA UTRKA „VIROVITICA 1234 – DOŽIVJETI STOTU“

Već tradicionalno, Grad Virovitica organizira 14. međunarodnu atletsku utrku „Virovitica 1234 – Doživjeti stotu“ koja okuplja više stotina natjecatelja iz cijele Hrvatske, ali i iz inozemstva. Među natjecateljima bili su članovi Atletskoga kluba SLA Ante Perić.

Antonio Dikić i Mirna Jakšić prvi, Ivan Bilač drugi

U utrci učenika prvih i drugih razred osnovne škole na dionici od 300 metara Antonio Dikić osvojio je prvo mjesto, a među učenicama Klari Grizelj pripalo je četvrto mjesto. U kategoriji učenika petih i šestih razreda na dionici od 617 metara Ivan Bilač osvojio je drugo mjesto, a u istoj disciplini djevojčica Ivi Grizelj pripalo je peto mjesto. Među učenicama sedmih i osmih razreda Mirna Jakšić stigla je prva u cilj.

Hrvoje Dragić i Antun Taranić prvi, Tea Marunović druga!

U kategoriji srednjoškolaca, učenika prvih i drugih razreda, na dionici od 1234 metara, Antun Taranić osvojio je prvo mjesto dok je David Šimičević zauzeo četvrto mjesto.  Srednjoškolci trećih i četvrtih razreda također su trčali dionicu od 1234 metra. Među djevojkama Tea Marunović osvojila je drugo mjesto dok je kod mladića Hrvoju Dragiću pripala zlatna medalja.

Trener đakovačkih atletičara je Zvonko Karoli.

 

Autor: Miro Šola

Fotografija: Matija Rođak i Mario Šolc