PRVA B HRVATSKA ODBOJKAŠKA LIGA ISTOK

2.KOLO
POSAVINA BROD – ĐAKOVO 0:3

(13:25;14:25;24:26)

Đakovačke odbojkašice, kao novakinje u ligi, u brodskoj dvorani Viljuš, ostvarile su i drugu pobjedu i time nagovijestile velike mogućnosti u ovogodišnjem prvenstvu. Protiv Brođanki nije bilo većih problema, posebice u prva dva seta koje su igračice trenera Vjeke Barišića dobile bez ikakvih problema. Od samoga početka Đakovčanke su dominirale u svim segmentima igre što potvrđuju i rezultati setova. Brođankama je ostalo tek 13 u prvom i 14 u drugom poena u drugom setu. U trećem setu trener Barišić dao je priliku svim djevojkama, i onima koje igraju manje što su iskoristile Brođanke i u trećem setu odigrale neizvjestan set. Brođanke su u završnici seta imale vodstvo, ali koncentriranom igrom đakovačke su odbojkašice sustigle brodsko vodstvo i na kraju došle do 26:24.

Ovom pobjedom Đakovčanke se nalaze na drugom mjestu s pet bodova koliko imaju i vodeće Vinkovčanke. U sljedećem trećem kolu đakovačke će odbojkašice u svojoj dvorani ugostiti požešku Vallis Aureu.

Za OK Đakovo nastupile su: Lucija Mrkić, Dorotea Habijanec, Anela Gajić, Ana Maričić, Neva Bušić, Elena Vidović, Lana Buršić, Zdenka Babić, Ivna-Marija Ćorić, Josipa Radoš, Lara Posavčević, Maria Tilman, Ana Zrakić, Ana Tilman. Trener: Vjeko Barišić.

Izvor: Miro Šola