U subotu 7. ožujka 2020. godine u Gradsko nastavno – športskoj dvorani u Đakovu s početkom u 10:00 sati održat će se Hrvatsko prvenstvo u KICKBOXINGU, u najatraktivnijoj disciplini K1, te nešto mekšoj point fighting. Stariji kadeti i seniori natjecat će se u point fighting disciplini, a juniori i seniori u K1 disciplini. Nakon 9 godina djelovanja Kickboxing kluba Blitz Đakovo po prvi puta će se njihovi borci predstaviti u svom gradu, a tijekom cijelog dana moći će se vidjeti najbolji domaći borci u nadmetanju za prvaka Hrvatske, svi s ciljem da izbore nastup na Europskom prvenstvu krajem godine u Turskoj.

Upravni odbor Hrvatskog kickboxing saveza imenovao je Danijela Šimundića članom stručnog stožera hrvatske reprezentacije u kategorijama full contact, low kick i K1 krajem 2019. godini. Đakovački trener iduće četiri godine s Igorom Ivoševićem i Miljenkom Šarcem vodit će seniorske i juniorske borce reprezentacije. Prošla godina je bila i više nego uspješna za borce Blitza, pa je tako najbolji sportaš u 2019. u Đakovu proglašen Andrej Kedveš, ali i najsportaš OBŽ, trener godine je Danijel Šimundić, a najekipa je Kickboxing klub Blitz.

Pozivamo sve ljubitelje borilačkih sportova da posjete Hrvatsko prvenstvo u kickboxingu u Gradsko nastavno – športskoj dvorani u Đakovu jer Vas zasigurno očekuje veliki broj atraktivnih i kvalitetnih mečeva na 2 ringa i tatamija, koje đakovačka publika do sada nije imala prilike vidjeti.

Izvor: Turistička zajednica Grada Đakova, Kickboxing klub “Blitz”