U utorak 6. prosinca s početkom u 18:00 sati u Centru za kulturu Đakovo održat će se dječja predstava “Tri Kralja” koju će izvesti Kazalište Tvornica lutaka.

„Kada govorimo o Božiću, najčešće nudimo predstave sa Djedom Mrazom, sobovima, vilenjacima i patuljcima. Tu i tamo proleti neki jeti, snjegović, božićna jelka ili Baka Mraz. Sve to imamo i mi u ponudi. No, nitko od nas se zapravo ne hvata u koštac s pravim značenjem riječi – Božić. Mali Bog, Božić, rođenje Isusovo ima svoju priču. I ona nadahnjuje iz kojeg god kuta gledamo. Toliko prostora za stvaralaštvo i toliko priča za predstave. Mi smo odabrali da nam o tome pričaju tri mudraca – Baltazar, Gašpar i Melkior. Dame i gospodo, veliki i mali, predstavljamo vam najnoviju predstavu na naš već prepoznatljiv „tvorničarski” način. Vodimo vas u Betlehem i to prije više od 2000 godina. S osmjesima na licu, i puno duha bacamo adute kroz vrhunske glumce i radost koju širimo kilometrima oko sebe. A Božić je ta radost. Radost života.“

Redateljica je predstave Petra Radin, a glume Luka Petrušić (Satiričko kazalište Kerempuh), Matija Šakoronja (Satiričko kazalište Kerempuh) i Marko Hergešić (Kazalište Žar ptica).

Trajanje predstave: 45 minuta

CIJENA ULAZNICE: 20 KN / 2,65 EUR
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

Ulaznice je moguće kupiti u radno vrijeme blagajne Centra za kulturu Đakovo.

Izvor|Foto: Centar za kulturu Đakovo