Đakovo Centar, omiljeno odredište za shopping i zabavu u Đakovu, priprema se za posebno blagdansko iznenađenje. U petak, 22. prosinca, u predvečernjim satima, te u subotu, 23. prosinca, u jutarnjim satima, posjetitelje će razveseliti gost koji nosi crvenu odjeću, bijelu bradu i vreću punu darova za djecu – Djed Božićnjak!

Ova čarobna manifestacija bit će prilika za sve posjetitelje da dožive čaroliju Božića i stvore nezaboravne trenutke s Djedom Božićnjakom. Trgovački centar Đakovo Centar želi razveseliti djecu i stvoriti toplu i ugodnu blagdansku atmosferu za sve posjetitelje.

Djed Božićnjak će biti prisutan kako bi dijelio darove djeci koja ga dođu pozdraviti. Roditelji su pozvani da dovedu svoje najmlađe kako bi uživali u ovoj posebnoj prigodi. Očekuje se da će Djed Božićnjak podijeliti radost i smijeh te pružiti nezaboravno iskustvo djeci koja su se tijekom godine trudila biti dobra.

Pokloni se dijele do isteka zaliha, a sva djeca mogu se fotografirati s Djedom Božićnjakom. 

Đakovo Centar poziva sve građane i posjetitelje da se pridruže uživanju u ovoj posebnoj blagdanskoj atmosferi i dočeku Djeda Božićnjaka. Neka ovo bude trenutak radosti, ljubavi i zajedništva za sve obitelji koje posjete ovaj trgovački centar tijekom petka i subote uoči Božića.