Mala cijena za veliki odmor! Za svega 20 €, koliko stoji sezonska ulaznica, cijelo ljeto možete uživati u kupanju i zabavi na Gradskim bazenima s neograničenim brojem posjeta! Sezonska obiteljska ulaznica košta samo 40 € i preporučujemo je svim obiteljima koje vole sunce, ljeto i kupanje! Za izdavanje sezonskih ulaznica potrebni su nam vaši osobni podaci, privola za njihovu obradu i mala fotografija, poput fotografije za dokumente. Ulaznice možete kupiti već od četvrtka 1. lipnja na blagajni Gradskih bazena, od 11 do 16 sati ili svakodnevno od 3. lipnja od 10 do 19 sati.

Pogledate li samo temu ulaznice, kadar koji je svojim foto-objektivom zabilježila Ruža Mikešić u koritu olimpijskog bazena, već imate mamac za ljetno opuštanje na bazenima, zar ne?!

Gradski su bazeni otvoreni na Dan državnosti, a cijene bazenskih usluga za ljeto 2023. stupaju na snagu od subote 3. lipnja. Dotad su ulaz i kupanje besplatni! Dnevna ulaznica bit će 2 € za sve, osim za mališane do šest godina, za koje se ulaznica ne plaća. Sve aktualne cijene pogledaj na poveznici http://st.telekomcloud.hr/abku0fgz.

Izvor/Foto: Univerzal