Loading Događaji

« Svi Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Dan za mentalno zdravlje – Spašavala sam brak, a spasila sebe

28 svibnja @ 19:00

Spašavala sam brak, a spasila sebe

Pridružite se u Gradskoj knjižnici i čitaonici Đakovo i saznajte kako je praktična vjernica od očaja i beznađa terapijskim pisanjem i molitvom postala sretna žena i konačno glavna uloga u vlastitom životu. Svoje iskustvo pretočila je u riječi i napisala knjigu o borbi žene koju bi trebao pročitati svaki muškarac.

Vesna Oršulić specijalistica je obiteljske medicine, gestalt psihoterapeutkinja, seksualna savjetnica i majka četvero djece.

„U mojem je braku, naizgled, sve bilo u redu, ali nisam bila sretna. Poznajete li taj osjećaj? Knjiga je autobiografska, uistinu se popravljao brak star više od dvadeset godina. Učila sam nadvladati svoja i partnerova očekivanja te raskrinkati i osvijestiti iluzije o braku i partnerstvu koje smo, naravno, potpuno nesvjesni oboje unijeli u brak. Učila sam iscijeliti djetinje rane te procesom zajedničkog odrastanja i dosezanjem zrelosti napokon se prepustiti iskustvu stvarnog života u dvoje, bio to brak, partnerstvo, ljubavni život žene i muškarca ili pak bilo koji drugi blizak međuljudski odnos. Najbitniji i neizostavni sastojak partnerskog odnosa, Ljubav, dovoljna je za početak, ali ne i za nastavak braka. Ljubav, naime, ne umanjuje i ne uklanja sama po sebi probleme koje brak donosi, kako bismo željeli ili to čak i očekujemo.“

 

Foto: Gradska knjižnica i čitaonica Đakovo

Detalji

Datum:
28 svibnja
Vrijeme:
19:00
Događaj Categories:
,

Organizator

Gradska knjižnica i čitaonica Đakovo
Pogledajte web stranicu Organizator

Lokacija

Gradska knjižnica i čitaonica Đakovo
Gradska knjižnica i čitaonica Đakovo
Đakovo, Hrvatska 31400 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u