Loading Događaji

« Svi Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Webinar “Ljubav u zrelim godinama i izazovi samaca”

20 ožujka @ 19:00

Samac_Foto_Pixabay

U okviru šestog webinara Obiteljske večeri u ovom novom ciklusu gosti će biti članovi Katoličke udruge Prilika za susret. Predavanje pod nazivom „Ljubav u zrelim godinama i izazovi samaca“ održat će se putem ZOOM platforme.

Predsjednik Udruge Tomislav Belavić, dopredsjednik Slaven Marodt, logoterapeutkinja Elizabeta Moskalj i bračni par Jelena i Tomislav Vinković govorit će o pandemiji usamljenosti kao i o trenutnoj situaciji u Republici Hrvatskoj vezanoj uz demografsku obnovu i potencijal samaca kao zamašnjaka društva u cjelini. Koji su načini pronalaska partnera, što je to rad na sebi, koji su plodovi rada udruge, susreti i radionice koje organizira Udruga, planovi za budućnost i svjedočenje bračnog para – saznajte o tome svemu na webinaru ovog mjeseca.

Prijavu i registraciju za sudjelovanje možete napraviti ovdje.

Nakon što se prijavite, na mail će vam stići poveznica putem koje ćete se moći priključiti predavanju. Kako biste bili sigurni da ste dobili poveznicu pregledajte sve pretince u svojem mail-u. Sudjelovanje na webinaru je besplatno i namijenjeno je svima koji žele naučiti nešto više o tome kako unaprijediti vlastite odnose – u braku, obitelji, a i šire.

Webinari se održavaju kao jedna od aktivnosti projekta Hrvatskog društva bračnih i obiteljskih savjetovatelja „Aktivno roditeljstvo: podrška i savjetovanje“ koji se provodi uz podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Foto: ilustracija/Pixabay

Detalji

Datum:
20 ožujka
Vrijeme:
19:00
Događaj Categories:
,