TENISKI TURNIR DO 10 GODINA U OSIJEKU

Protekli vikend u Osijeku je održan teniski turnir za igrače i igračice do 10 godina. Boje đakovačkoga kluba branilo je pet natjecatelja: u muškoj konkurenciji Ivan Bobetić i Domagoj Vračević, a u ženskoj Dora Belvanović, Iva Zetović i Petra Nerovčić.

Ivan Bobetić osvojio je treće mjesto u zlatnoj skupini izgubivši u polufinalu od dvije godine starijega Ine Horvata rezultatom 4:2; 1:4 i 7:4. Bobetić se plasirao u zlatnu skupinu sa sve tri grupne pobjede: Marin Paklar (4:3), Rafael Grotić (4:0) i Marko Peterka (4:0).Domagoj Vračević u grupi je poražen od Luke Mitrovića (4:1) i Nikole Jelenčića (4:1( te se tako plasirao u zelenu skupinu gdje je osvojio četvrto mjesto.

Odličan rezultat – drugo mjesto – osvojila je Dora Belvanović, a put do pobjede prekinula je Vlatka Olij koje je osvojila turnir pobjedom 4:2 i 4:1. U grupnoj fazi natjecanja Dora je osvojila dvije pobjede: protiv Petre Nerovčić 4:0 i Mije Rogulje (4:0) te se tako plasirala u zlatnu skupinu.

Ivi Zetović u grupnoj fazi upisala je jednu pobjedu (Petra Stošić – 4:1) i jedan poraz (Ema Halajko – 4:1) te je stekla pravo nastupa u brončanoj skupini pobjedom protiv klupske kolegice Petre Nerovčić sa 4:0.

Petra Nerovčić pobijedila je Stellu Jandrok sa 4:1 te izgubila od Mije Rogulje 4:2 i Dore Belvanović 4:0.

Izvor: Miro Šola