Ako živite u Đakovu, imate sreće jer su u gradu sada dostupni brojni GLS paketomati. Nema potrebe da svoje pakete čekaš doma, od sada paketi čekaju tebe. I bez straha, sve je toliko jednostavno, brzo i usputno.

Brojne su prednosti korištenja GLS paketomata. Možeš izbjeći gnjavažu čekanja dostave kod kuće ili potpunog propuštanja dostave. Pretinci za pakete su sigurni, tako da ne moraš brinuti da će tvoj paket biti ukraden ili oštećen. Štoviše, nalaze se na raznim lokacijama u gradu, što ih čini lako dostupnima svima kojima su potrebni.

Paket se preuzima u svega par klikova, a ovi ormarići su dostupni 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, pa svoje pakete možeš preuzeti u bilo koje doba dana ili noći kada odgovara tvom rasporedu. Što ako paket ima pouzeće? Može se platiti karticom na samom paketomatu.

Paketomate u našem gradu pronađi na sljedećim lokacijama:

Splitska ulica 24c
Petra Preradovića 35
Franje Račkoga 97
Nikole Tesle 90a

Ako još nisi isprobao GLS paketomate, možda ćeš tek otkriti njihove čari. Za one koji se još uvijek pitaju kako do paketa u pet koraka, evo i recept:

1. Klikni na “preuzimanje paketa PIN kodom”

2. Upiši kod koji si dobio SMS-om ili e-mailom

3. Klikni na “potvrdi” i pretinac će se otvoriti

4. Preuzmi svoj paket

5. Zatvori pretinac

Revolucija dostave paketa u punom je zamahu. Znaš li idealnu lokaciju za ovog korisnog podstanara ili raspolažeš s par kvadrata viška koje bi korisno unovčio? Više informacija pronađi na GLS službenoj web stranici: https://gls-group.com/HR/hr/privatni-korisnici/primanje-paketa