U subotu i nedjelju nogometaši Dračica sudjelovali su na Memorijalnom turniru „Stjepan Lovrenčić – Hondo“ u Vladislavcima. Osim njih na turniru su nastupli domaćini NK LIV 1949, NK Sloga Koritna i NK Erdut.

Nakon što su u subotu nogometaši Dračica pobijedili momčad Erduta i tako se plasirali u današnje finale, jučer su igrači Ivice Gavrana odigrali još jednu odličnu utakmicu i u finalu svladali domaćina LIV 1949 s uvjerljivih 5:3.

Nakon prvih 45 minuta Dračičani su golovima Željka Čečure vodili 2:1, a potpunu dominaciju potvrdili su u nastavku utakmice. Golovima Iletića i Bešlića Dračičani su potvrdili pobjedu. U završnici utakmice Vladislavčani su postigli dva pogotka, a Udovčić je postigao peti pogodak za momčad iz Dračica.

U utakmici za treće mjesto Sloga iz Koritne je nakon jedanaesteraca slavila protiv Erduta. Nakon regularnoga dijela utakmice rezultat je bio 1:1, a u lutriji kaznenih udaraca Korićani su slavili sa 9:8.

Na petom memorijalnom turniru proglašeni su i najbolji pojedinci turnira. Najbolji golman je Danko Cikač, a najbolji igrač je Željko Čečura, obojica iz NK Dračice Đakovo.

 

Izvor: Miro Šola