Ljubitelji nogometa u Đakovštini nestrpljivo su čekali današnju utakmicu u Kuševcu u kojoj su se susreli Torpedo i Dračice, dva kluba koja igraju fenomenalnu polusezonu u Prvoj županijskoj ligi OBŽ.

Ako je suditi po stanju na tablici prije utakmice i prednosti domaćeg terena, Torpedo je bio blagi favorit, ali to ništa nije značilo Dračičanima koji iz Kuševca odlaze sa sva tri boda slaveći rezultatom 3:1.

Utakmica je riješena već u prvih 45 minuta nakon kojih gosti dvama zgodicima Tomasa Grgačevića i jednim Mihaela Pongračića vode 3:0. Drugo poluvrijeme rezultatski pripada domaćinu koji preko kapetana Branimira Ivande smanjuje na 3:1 što ostaje konačan rezultat utakmice.

Sve u svemu i jedni i drugi odigrali su odličnu polusezonu te se Torpedo s 36 bodova nalazi na drugom mjestu, dok su Dračice treće s tri boda manje.

Odmah iza njih na četvrto mjesto s 24 boda smjestio se Omladinac iz Josipovca Punitovačkog, koji je danas zgodicima Igora Pastve i Alena Stuhlija slavio rezultatom 2:1 protiv Đurđenovac.

Posljednji naš predstavnik u 1. ŽNL, piškorevački Ratar, domaćim je remijem protiv Viljeva zaključio polusezonu. Nakon što su gosti poveli za konačnih 1:1 zabio je Slaven Sekić. Ratar je tako polusezonu završio na devetoj poziciji s 19 bodova.

Igor Kretonić
Foto: NK Dračice Đakovo