20. prosinca od 18.00 sati održat će se drugi “Advent u Budrovcima”. “Advent u Budrovcima” se i ove godine održava u mjesnom domu, a organiziraju ga zajedno VMO Budrovci, Osnovna škola Budrovci, Kulturno-umjetničko društvo „Šokadija“, Dobrovoljno vatrogasno društvo, Nogometni klub „Slavonija“ i Lovačko društvo „Fazan“.

U kulturno-umjetničkom programu sudjelovat će učenici Osnovne škole Budrovci i folklorna skupina KUD-a „Šokadija“. Nakon programa posjetitelji će se zabavljati uz tamburaše i dj-a. Na sajmu će posjetitelji moći kupiti nešto iz ponude raznih dječjih radova, proizvode OPG-ova s područja Budrovaca te rukotvorina vrijednih Budrovčanki i Budrovčana.

Ove godine ponuda hrane i pića je zaista bogata; kuhano vino, čajevi, čobanac, ćevapi, palačinke, lepinjice i još puno toga po popularnim cijenama. Dio prihoda ovogodišnjeg “Adventa u Budrovcima” donirat će se starijim sumještanima u potrebi. Posjetite 2. budrovački Advent i podržite zajedništvo mjesnog odbora, Osnovne škole Budrovci i svih seoskih udruga.