Hrvatska gorska služba spašavanja (HGSS) i Hrvatska gospodarska komora (HGK) , pozivaju Vas na dvodnevnu edukaciju za nositelje i organizatore turističkih sadržaja u prirodi, koja će se održati u OSIJEKU, 10. i 11. travnja 2019. u Županijskoj komori Osijek, Europska avenija 13, (kontakt: Marija Tapšanji, 031/223 841, [email protected])

Prema Zakonu o pružanju usluga u turizmu (NN 130/17) sve tvrtke/obrti i ostale pravne i fizičke osobe koje pružaju turističke usluge aktivnog i pustolovnog turizma moraju angažirati ili imati zaposlenu osobu s odgovarajućim domaćim ili stranim uvjerenjem odnosno certifikatom kojim se utvrđuje sposobnost i razina vještine obavljanja pojedine aktivnosti.

Svi pružatelji turističkih usluga aktivnog i pustolovnog turizma dužni su istom se prilagoditi najkasnije do 3. prosinca 2019. godine.

Uvjerenje koje se dobiva završetkom ove edukacije jedno je od priznatih uvjerenja/certifikata za obavljanje određenih aktivnosti s popisa aktivnosti koje se smatraju turističkim uslugama aktivnog i pustolovnog turizma. Cjeloviti popis usluga aktivnog i pustolovnog turizma, popis odgovarajućih uvjerenja odnosno certifikata i drugih uvjeta možete pronaći na službenim stranicama Sektora za turizam HGK.

Program sa satnicom predavanja možete pronaći na poveznici Program. Registracija polaznika počinje u 8 sati i 30 minuta, a početak je predviđen u 9 sati.

Prijaviti se  možete  online prijavnicom.

Cijena za tvrtke članice HGK jest 150 kuna po polazniku, dok je za obrte i druge nečlanice HGK cijena 300 kuna. Cijena uključuje cjelodnevni program predavanja u trajanju od dva dana, završnu provjeru znanja te dobivanje uvjerenja o pohađanju.

Nakon online prijave, potrebno je uplatiti odgovarajuću kotizaciju bez koje prijava nije valjana, najkasnije dva dana prije održavanja edukacije.

OPIS PLAĆANJA: Edukacija Pustolovni turizam OS

IBAN: HR1423400091100241295

MODEL: HR00

POZIV NA BROJ: 2493730-132-2019

 

Izvor: Turistička zajednica Grada Đakova