Utakmica Prve B HOL između Đakova i Ferivija iz Višnjevca koja se odigrala u subotu 6. studenog definitivno je opravdala naziv “derbi”. Gledali smo odličnu odbojku, pregršt fantastičnih poteza s jedne i druge strane, a đakovačke su djevojke na kraju došle do sva tri boda rezultatom 3-1.

S obzirom na probleme s bolestima i ozljedama pojedinih igračica, ekipa je protekli tjedan slabije trenirala i znali su kako neće biti lako. Međutim, cure su pokazale da su u ovome trenutku kvalitetnija ekipa i da zaslužuju puni plijen ostaviti u našemu gradu.

OK Đakovo 3-1 ŽOK Ferivi Višnjevac (25-20, 22-25, 25-22, 25-18)

OK Đakovo: Maja Maričić, Dorotea Habijanec, Petra Lukić, Ana Zrakić, Josipa Radoš, Anela Gajić, Barbara Mađarević, Matea Čato, Lucija Mrkić, Marija Verhas, Lana Buršić i Lara Posavčević. Trener: Vjeko Barišić

Druga đakovačka ekipa jučer, 7. studenog ,u Gradskoj nastavno-sportskoj dvorani u Đakovu bez poteškoća savladala je Čepin u 3. HOL. Đakovčanke su sitne probleme imale tek početkom susreta dok je ostali dio utakmice protekao u mirnoj i sigurnoj igri domaćih odbojkašica.

OK Đakovo II: Josipa Rotim, Marija Previšić, Ivona Dernaj, Mirta Čota, Ana Zrakić, Lana Vučković, Tara Novaković, Lana Buršić, Barbara Mađarević i Petra Lukić. Trener: Zvonimir Božić

Izvor|Foto: OK Đakovo