U subotu je u sklopu 5. Turnira u badmintonu u dvorani srednjih škola po prvi puta održan turnir 4×4.

Snage preko mreže odmjerili su gosti iz Dublina, Darren McCann, Stephen Dollard, Philip Byrne i Mario Brkic; ekipu Osijeka predstavili su: Filip Ban, Igor Mundinac, Ivan Čorak i Miljenko Krolo; ekipu Vinkovaca predstavili su: Vladimir Bruner, Mihovil Šokčević, Ivan Krajinović i Marijan Horvat; ekipa domaćina je bila u sastavu Ante Flanjak, Daniel Kardoš, Marko Ćolić i Ivan Miličević.

Na prvim terenu igrali su Dublin i Osijek, u četiri meča Dublin je dobio 4:0, prava drama je bila na drugom terenu gdje su Vinkovčani i Đakovčani odigrali četiri meča pa je rezultat bio 2:2, ali u setovima su Vinkovčani bili bolji, 5:4 te je rezultat prevagnuo na stranu ekipe iz Vinkovaca.

U nastavku turnira 4×4 za treće mjesto igrali su Đakovo i Osijek te je ekipa Ban, Mundinac, Krolo i Čorak osvojila treće mjesto, a Flanjak, Kardoš, Milićević i Ćolić su četvrti.

Definitivno najjača ekipa koja ima najviše mečeva u nogama te je osvojila turnir je ekipa Byrne, Dollard, McCann i Brkic, a drugo mjesto su osvojili Bruner, Šokčević, Krajinović i Horvat iz Vinkovaca.

Ekipe su nakon turnira zaputile se na rođendanski piknik badminton u Strossmayerovom parku, gdje su nastavili druženje u bogatom programu.

Izvor|Foto: Tranzistor