Tvrtka Energa Đakovo jedan je od poznatih proizvođača ALU i PVC građevinske stolarije u regiji. Proizvodnjom stolarije bave se od 1997.godine, a servisom vatrogasnih aparata od 1998.godine. U svom poslovanju prate i usvajaju nove tehnologije što im omogućuje izradu stolarije prema najvišim europskim standardima.

Energa Đakovo izrađuje prozore svih vrsta i oblika, preko ulaznih i balkonskih vrata, kliznih i harmo stijena, garažnih vrata i slično. Izrađuju i komarnike, rolete, sigurnosne cilindre, potprozornjake, brisoleje, unutarnja sjenila, vanjske žaluzine, te održavaju stolariju.

Svojim klijentima stavljaju na raspolaganje neograničene mogućnosti oblikovanja, a široka paleta dodatnih profila, boja i atraktivnih dekora zadovoljit će i najneobičnije arhitektonske zahtjeve.

Energa Đakovo odlučila je u duhu Božića nagraditi sve svoje kupce velikim popustom od 40%. Popust će trajati čitavi prosinac, a odnosi se na PVC prozore s unutarnjim roletama, klizne stijene i vrata.

Kako biste iskoristili ovaj veliki popust, svoju ponudu možete zatražiti već danas, a PVC stolarija ugradit će vam se iduće godine.

Igor Kretonić