HOŠK – SLOGA (VRPOLJE) 5:1 (3:0)

HOŠK: Grubišić, Vomš, Kulić, Nerovčić, Fanjić, Barišić, Jezidžić, Živković, Svalina, Hrgić, Ivica Rac. (Još su igrali: Šimundić, Janjušić, Karlo Zeko, Krešo Zeko, Ilijov, Kusulja). Trener: Stjepan Milković.

Nakon tjedan dana priprema nogometaši HOŠK-a krenuli su s odigravanjem pripremnih utakmica. Po relativno lijepom vremenu u Gašincima su ugostili Slogu iz Vrpolja i postigli uvjerljivu pobjedu.

Nakon prvoga poluvremena Gašinčani su golovima Živkovića, Ivice Raca i Svaline vodili 3:0 da bi početkom drugoga poluvremena pao i četvrti pogodak, a strijelac je bio Karlo Zeko. Gosti su sredinom drugoga dijela postigli počasni pogodak. Do kraja utakmice, točku na „i“ petim gašinačkim golom stavio je Krešo Zeko, za konačnih 5:1.

„Iako nam rezultat nije bio u prvom planu, lijep je osjećaj ostvariti ovako visoku pobjedu u prvom pripremnoj utakmici. Želja nam je bila da se igrači istrče i vidjelo se da su se zaželjeli lopte. Najvažnije da se nitko nije ozlijedio pa tako bez problema možemo nastaviti s treninzima i pripremama za početak proljetnoga dijela prvenstva, zaključio je trener Stjepan Milković.

Izvor: DJ Sport/Miro Šola